2012 m. kovo 1 d., ketvirtadienis

Popietės romantika


Skaitant patariu klausyti dainos :).

Popietė, sėdžiu balkone su smikstančia suktinuke vienoje rankoje ir su kavo puodeliu kitoje rankoje. Kojos ištiestos ir užkeltos ant modernios taburetės, pagamintos iš geležies, kažko minkšto sėdynėje ir dirbtinės odos kaip sėdynės aptraukalo. Gamta bunda, sniegas po truputį tirpst, sučiulba vienas kitas paukštelis, sniegu vaikšto išdidžio varnos, pakėlusios snapus aukštyn, o šen bei ten kabančius riebalus skabo zylutės. Dangus apsiniaukęs, bet tai nuotaikos nė kiek negadina, tik prideda savitumo. Iš telefono, fono nuotaikai palaikyti, skamba Altorių Šešėlių daina :"Aš taip laukiu"

Kambaryje, iš kurio išėjau balkonan miega mergina, tyliai alsuojanti, kvepianti persikais. Dar ji yra ypatinga savo kerinčiu žvilgsniu bei nuoširdžia šypsena. Kartais būna padykusi, paaktoriauja, bet aš puikiai suprantu ir vertinu tokį jos atvirumą, kad nebijo savęs išreikšti, nes žinau, kad ir pats dažnai save išreiškiu atvirai paaktoriaudamas.

Virtuvėje verda sriuba, raugtų kopūstų vištienos šlaunelių nuovire. Šlaunelės jau garuoja lėkštėje. Bus labai skanūs pietūs. Man patinka gaminti valgyti, patinka, kad ir merginai patinka. Kartais ją nustebinu rytais kava bei keptu omletu. Kadangi esu vyturio tipo žmogus, tai atsibundu ryte ir nebeeina miegas. Randu laiko pašeimininkauti virtuvėje. Šeimininkaudamas mėgstu skaityti knygą arba sėdėti prie kompiuterio. Beje, ir bakalauro darbe tirsiu prie kompiuterio sėdinčius mokinius, kurie naršo po socialinius tinklalapius ir tenai bendrauja bei aiškinsiuos tokio elgesio sąsajas su vienišumu.

Šiuo metu skaitau Paulo Coelho "Valkirijos". Puiki knyga, pirmoji šio autoriaus, perkaičiau apie 50 psl. (per parą!), bei jau labai labai užkabliavo. Jei likusi knygos dalis patiks, pasiimsiu ir daugiau šio autoriaus knygų iš bibliotekos.
Puola narkolepsija, baigiu rašyti. Šiam kartui tiek. Linkiu kiekvienam turėti antąją pusę (merginą, vaikiną) su kuriuo galima atvirai pasikalbėti, pašmaikštauti, intelektualias temas pagvildenti ir jaustis mylimam bei mylėti.

K. K. Andrius

1 komentaras:

Youtube BLOGGER Dabita123 rašė...

Taip gerai mastai viskas ok.