2012 m. rugpjūčio 6 d., pirmadienis

Sektor Gaza vs Grave Digger

Praeitą savaitę buvo užėjęs noras paklausyti hevio, tad ausys mėgavosi grupių Saxon, Raven, Angel Witch muzikiniais kūriniais. Beje, Last.fm programėlę atsigaivinau kompiuteryje, kad fiksuotų klausomą muziką, kad būtų lengviau norimo skambesio muzikos ieškotis. Taigi, atsitiktinai paklausiau grupės Grave Digger dainos "Round Table" (1999)
 ir kokią valandą laužiau galvą (tai tik skambus posakis, galva liko sveika), galvojau kaži kur esu girdėjęs šioje dainoje skambančią melodiją. Tikrai žinojau, kad tos dainos nebuvau girdėjęs anksčiau, nes Grave Digger grupės tik vieną albumą buvau klausęs prieš tai - Heavy Metal Breakdown (1984).

Po kurio laiko pradėjo galvoje skambėti rusiški žodžiai, supratau, kad tai grupės Sektor Gaza daina "Sviataja Voina"(2000), kurią norėjau atsiminti:


Aiškus dalykas, kad rusų pankroko grupelė pasiskolino melodiją iš vokiečių, bet vistiek rusų variantas man labiau patinka. Iš dalies tikriausiai todėl, kad sektor gaza grupės daug klausiau paauglystėj, dar tada kai nežinojau, kas tas metalas. Grįžtant prie "Kapų kasėjų" tai labiausiai patikusi jų daina (pagal last.fm, praeityje klausyta 6 kartus), kuri turi parako:







1 komentaras:

Yarn Engineer rašė...

Jūs buvote pažymėtas mano tinklaraštyje. Smulkiau - http://mudviabidvi.blogspot.com/2012/11/the-blogger-tag.html