2017 m. spalio 29 d., sekmadienis

Skaitymas minutę ištaikius. Jėgų perteklius. Vebinaras.

   Perskaičiau šiandien, beje, visą žurnalo numerį „Klubo 13 ir Ko žinios“. Leidimas 2009 metų, gal naujesnių ir nebeleidžia, reikės pasidomėti. Žurnalas apie psichikos sveikatą, pacientų kūryba, klubo veiklos aprašai, šiaip įdomūs straipsniai. Įdomu pasidomėti, kaip vyksta veikla kovojant už sergančiųjų psichikos ligomis teises, sergančiųjų žmonių integracija į visuomenę.
   Nors darbe praleista 12 valandų, bet jėgos vis dar plūsta, atsispaudimų nepakenktų padaryti daugiau, bet rytoj gali skaudėti rankos. Reiškia, raumenys auga, taip liaudiškai tariant, o moksliškiau – pieno rūgštys neišsiskaido iš raumeninės masės. Pieno rūgščių kaupimasis raumeniniame audinyje visiškai nieko bendro neturi su suvartojamo pieno kiekiu, bet labiau su raumenų nualinimu, kada trūksta deguonies raumens darbo metu. 

   Rytoj paskutinė darbo diena prieš keturias išeigines. Vakare dalyvausiu vebinare apie kažką, gal kelią laimingesnio gyvenimo link. Visgi vadinasi "Džiaugsmingo gyvenimo link". Veda Arnas Markevičius. Manau, vertas dėmesio seminaras, ypač, kad dalyvauti galima iš namų.

Komentarų nėra: