2010 m. birželio 7 d., pirmadienis

Va7d., ankstyvas rytas



Šešios valandos trisdešimt keturios minutės: štai kiek laiko rodo laikrodis apatiniame dešiniajame darbalaukio kampe. Tikrai ne prieš kelias minutes atsibudau ir atsikėliau. Jau mažu visa valanda praėjo. Keistas rytas: atsibudau, pastebėjau, kad nebeužmigsiu ir iššokęs iš lovos ėjau į balkoną pasižiūrėti tekančios saulės. Gražus vaizdas. Gaila negalėjau nufotografuoti, fotiko baterija kraunama.
[Skamba A.Mamontovo daina "Užsimerk - atsimerk", norisi šokti]
Kodėl šiandien taip anksti kėliausi? Tikriausiai ne vien todėl, kad norėjau pamatyti tekančia saulę. Greičiausiai ir dėl to, kad laukia sunki dienelė vaikų namuose organizuojant prevencinę dieną. Organizuojame mes, VDUPSA ir dvi vaikų namų psichologės. Prevencija prieš priklausomybes: alkoholiui, tabakui, narkotikams ir kt.
Po šio renginuko sau pasiplosim ir varysim į gražią vietą, prie kažkokių karjerų. Stovyklausime porą dienų, jėga! Devintą vasaros dieną jau šausiu namo. Išsiregistruosiu iš bendrabučio ir, jeigu nereikės perlaikyti egzamino, grįšiu Kaunan tik dvidešimt šeštą dieną, vienai dienai.

[A.M. "Vardan Tavęs"]
Nuostabi daina, savo turiniu ir muzikiniu apipavidalinimu taip pat. Patariu paklausyti ir šiaip Mamontovo muzikos, nes jo dainos priverčia suktis smegenis, pamąstyti apie save, kitus, savo santykį su kitais, emocijas, visuomenę, politiką, grožį, mirtį, gyvenimą, meilę ir t.t.
Sau užduoti klausimus ir bandyti atsakyti man patinka, nežinau kaip kitiems? :)

3 komentarai:

Justinas rašė...

Ir be Mamontovo galima puikiai apsieiti ir uždavinėti tuos pačius klausimus sau.

mergaitė rašė...

per daug tu ankstyvas paukštis, raminkis ;D va tik kai galutinai baigsis sesija - kad man miegotum iki pietų :P
dėl Mamontovo tai pritariui Justinui. Kam reik, tas sau ir užduos klausimus, kam nereik, tai klausyk tu ką nori, dzin :)) tik tais, kad jeigu jau mėgsti užduot sau įvairius klausimus, tai daina gali paskatint tą norą :))

Kazys Andrius rašė...

kaip tik taip ir yra, daina paskatina :) Be Mamontovo galima, bet nedaeina į galvą.