2010 m. liepos 2 d., penktadienis

Va32d., dienos lekia

Dienos skuba lekia. Laikas eina. O kartais taip sunku prisiversti daryti būtent tai, ką norisi darytis ir nedaryti to, ko tikrai nenorisi. Vienu žodžiu, sunku tapti tuo, kas esu :/.(įrašas anksti ryte)
Vakaras. Neseniai pasibaigė ketvirtfinalio pasaulio futbolo čempo rungtynės tarp Brazilijos ir Olandijos. Laimėjo Olandija!!! Kaip ir tikėjaus, nors ekspertų spėjimai buvo kitokie. 2:1. Pavarė olandai, o gal pasisekė. <_< Bala nematę, svarbiausia, kad laimėjo. Šiaip futbolo rungtynių nežiūriu, bet kai žaidė Ispanija prieš Portugaliją antradienį žiūrėjau ir šias. Žinoma ir toliau žiūrėsiu, seksiu, kaip sekasi Olandijai. Vėl keiksiuosi kulminaciniais momentais (stengsiuosi lietuviškai), jei žiūrėsiu ne viešoje vietoje, vėl trypsiu ir rėksiu kai bus įvartis. Truputėlį pabūti sirgaliu yra sveika, jaučiu kaip centrinė nervų sistema išsijudina, emocijos atsipalaiduoja.
Šiaip žinau, kad kai čempionatas pasibaigs nebesidomėsiu futbolu ir nė kašiu, bet dabar yra dabar. Hm, ką čia dar šiandien nuveikus... (įrašas iškart po rungtynių).

Komentarų nėra: