2010 m. liepos 10 d., šeštadienis

Va40d., šeštadienis, 2/5 vasaros jau prašiuoliavo


Per šešias pastarąsias dienas jokio įrašo nepalikau šiame bloge. Vasara...
Ką nuveikiau per pastarąsias dienas? Nieko ypatingo:savo mašiniukui padariau nedidelį kosmetinį remontą, baigiau skaityti knygą "18 parų po žeme" ir pradėjau dvi naujas skaityt: "Mylėk savo artimą" bei "The Game". Žvejybą išvis apleidau, nuo birželio 25 dienos nebuvau meškerės į rankas paėmęs. Shame on me.
Šiandien diena be debesų, daba jau 25C, o orelis.lt praneša 29C, rytoj 31C. Reiktų degintis kur nors paplūdymy, prie ežeriuko leisti laiką, bet neaišku kaip čia gausis. Vuo, bent vakar buvau prie Galvės ežero. Futbolo kamuoliuką paspardėm, pasipliuškenom. Du draugus mokinu plaukti, vienas (Justins) padarė gerą pažangą, antras (Rolkis) truputį tingėjo, plūduriavo vietoj nieko nebandydams ir skundės kaip jam neišein plaukt :)).
Užvakar važiavau su dviračiu iki Salduvės piliakalnio, nuvažiavau ir į seną gerą vietelę, kurią vadinam "miškelis". Oi, kiek uodų buvo, tik prisėdau pasigrožėti pievele prieš miškelį ir tuoj tuntas uodų apipuolė, siurbė kraują. Paskui įsiklausiau į miško ošimą ir supratau, kad tai galybės uodų dūzgimas, teko nėšdintis iš ten.
Užužvakar buvo daug skubėjimo, laiko laisvo kelias akimirkas teturėjau. Dar tokia suknista senė čigonė ar žydė perpiet nuotaiką sugadino, priėjusi ir pradėjusi keiktis nei iš šio, nei iš to, teko atsikelti nuo suoliuko Vilniaus senamiesty už Rotušės ir eiti toliau. Nepatenkinta gyvenimu... būtų buvus vyras, tai kai būčiau vožęs. Rimtai supykino.

Komentarų nėra: